Strip Poker "kuin Surmaisi Satakielen"

Tämä kilpailu osuu fever pitch, kun kaksi englannin Valioliigan kilpailijat neliö pois maanantaina Etihad Stadium, ottelu, joka kantaa seuraukset, ei vain EPL sijoitukset, mutta myös tallentaa kirjoja.

Saada uusimmat pelaamista uutiset Calvin Ayre strip poker "kuin surmaisi satakielen". Jos se oli niin ennalta-arvattava, niin urheilu kirjoja olisi verta rahaa luovuttaa nyrkki. United olisi voinut välttää kaikki tämä draama, jos heillä oli vain ollut niiden muodossa viime viikkoina. Mutta kun komentava kahdeksan pisteen johtoon sijoitukset vain muutama viikko sitten, United tuhlasi paljon se, kiitos järkyttävän 2-1 tappio Wigan Athletic ja törkeämmin, jolloin jopa kahden maalin johto Everton Old Trafford, asettuvat sen sijaan 4-4 tasapeliin vahvin full house poker. Jos City voittaa, he piirtää vaikka United sijoitukset, mutta ottaa ensimmäinen paikka, koska erilaisia tavoite-eron suhde onni hedelmäpeli. Yhdistää, että kolme Kaupungin voittaa vastaan West Brom, Norwich, ja Wolverhampton ja että kerran voitettavissa kahdeksan pisteen johtoon on leikattu kolme, jossa on kolme peliä jäljellä vahva slot ja heikko slot ai. Mutta siitä lähtien Abu Dhabi Group osti Kaupungin entinen Thaimaan pääministeri Thaksin Shinawatra vuonna 2008, joukkue on tullut monivuotinen piikki puolella heidän crosstown kilpailijat texas hold ' em pokeri kral oyun. Se ei ollut, että kauan sitten, kun Manchester United vastaan Manchester City-ottelu ei ollut mitään muuta kuin sivulauseessa texas hold ' em-pokeri kaikki regeln.
Viimeksi kun nämä kaksi joukkuetta tapasivat Old Trafford, Kaupungin täysin tuhottu heidän kilpailijat, käynnissä pois 6-1 purkamista yli United osoittautui Kaupungin tasa-seisoo vastaan heidän iso veljekset. Kanssa vauhtia heidän puolellaan ja kotiin alan etu, Manchester City on hienoinen suosikki kääntää nurin niiden crosstown kilpailijat 6/5 kertoimet voittaa Manchester United texas hold ' em pokeri kädet kaavio.

Ostajat valitsevat myös