Jumbo Hedelmäpeli

Neljän suurimman casino-toiminta-heimot Yhdysvaltain valtion Oklahoma on kuulemma jätetty liittovaltion oikeusjuttu, joka pyrkii mitätöimään pelaamista tiivistetään valtion kuvernööri inked kanssa Comanche Nation ja Otoe-Missouria Heimo kesäkuussa jumbo hedelmäpeli. Mukaan lauantai-raportin Associated Press uutiset palvelu, toiminta alkaen Intiaani Kansakunta, Kansalainen Potawatomie Kansakunta, Cherokee Nation ja choctaw-intiaani Kansakunta oli jätetty yhdysvalloissa käräjäoikeudessa District of Columbia viime viikon lopulla ja hakee tuomion, että yhdysvaltojen sisäministeriö oli rikkonut liittovaltion laki, jonka myöhemmin seuraamuksia kahden sopimuksia kolikon pankki. Viranomainen on ylittänyt: Associated Press raportoi, että kiistanalainen tiivistetään olivat neuvotelleet Oklahoma Kuvernööri Kevin Stitt ja olivat mahdollistaneet Comanche Nation ja Otoe-Missouira Heimo alkaa tarjota sportsbetting rinnalla talo-kallisteta kortti ja pöytä pelejä kuten blackjack ja ruletti jumbo slot vaahto rakennuksen muotoja. Kuitenkin, Oklahoma Korkeimman Oikeuden vahvistaneen myöhemmin kumosi nämä tarjoukset johtuu siitä, että heillä ei ollut laittaa menneisyyden lainsäätäjät Oklahoman edustajainhuoneen ja Oklahoma State Senaatissa mihin aikaan tesco lisätä lähtö tulee saataville. Tärkeää käsittely: oikeusjuttu neljä heimot kuulemma väittää, että kaksi tiivistetään jo julistettu 'virheellinen alle Oklahoma laki' ja on nyt heidän liittovaltion oikeutusta puuttua ', jotta ei vahingoita eheys Indian Gaming Regulatory Act.' Kuulemma lukea yhteisen julkilausuman neljä heimoa.. mihin aikaan supermarketit vapauttaa toimitus slots.

"heimot jätetty tämä puku suojaa Indian Gaming Regulatory Act on perustettu puitteet ja heimojen toimintaa toteutetaan se." Merkittävää solidaarisuutta: Matthew Morgan, Puheenjohtaja Oklahoma Intian Gaming Association, kuulemma kertoi Associated Press, että hänen ryhmänsä tukee toimintaa Intiaani Kansakunta, Kansalainen Potawatomie Kansakunta, Cherokee Nation ja choctaw-intiaani Kansan johtuu siitä, että se uskoo, Stitt ylitti valtuutensa sopiessaan käsittelee Comanche Nation ja Otoe-Missouria Heimo. Kuulemma lukea Morgan.. mihin aikaan tesco muuttaa toimituksen lähtö tulee saataville. ", Kuten olemme sanoneet alusta asti, Kuvernööri Stitt ei ollut laillisia valtuuksia solmia nämä pelaamista sopimukset.

Se on surullista, että Kuvernööri Stitt on sijoitettu heimojen hallitukset tässä asennossa." Tuhoisa päätös: Associated Press raportoi, että se on ollut huono kesä Stitt kun hän äskettäin lisäksi menettänyt pitkäaikainen kiista liittovaltion tuomioistuimessa koskevat, onko 15 vuotta pelaamista tiivistetään hänen valtio solmi kanssa Cherokee Nation, choctaw-intiaani Kansan ja Intiaani Kansakunta oli vuonna 2004 sisälsi automaattisen uusinnan lausekkeita..

Ostajat valitsevat myös