Kuten Kortit Texas

Samaan aikaan, opposition Labour ja liberaalidemokraatit sekä tukea vähentää suurin panos £2 kuten kortit texas.

Viime cross-party arvostelu suositella leikkaamalla suurin panos £100 £2, ehdotus, joka on vedonvälittäjän alan vakavasti spooked ei uhkapeli vaikuta veroilmoituksen. "On häpeällistä, että inhimillisiä kustannuksia kiinteän kertoimet vedonlyönti terminaalit näyttää vähemmän tärkeää kuin vero [pussiin] Valtiovarainministeriö alkaen pelaajille jotka ei ole varaa heidän tappiot," sanoi Medway Työ-pomo Vince Vaahtera keskiviikkona onko pelaaminen vaikuttanut henkilökohtainen laina sovellus. Hallituksen tehtävänä on mutkistaa myös se, että vaalien jälkeen, se on ollut pakko kiivetä sänkyyn Pohjois-Irlanti on Demokraattinen unionistipuolue (DUP) jotta voidaan muodostaa enemmistön.

Kriitikot nimittävät heitä "crack-kokaiinin high street", ja väittävät ne aiheuttaa peliriippuvuutta ja lisätä rikollisuutta onko pelaaminen vaikuttanut universal credit. Yhdistyksen Britannian Vedonlyönnin on väittänyt, lasku panokset voisi maksaa noin 20 000 työpaikkaa ja voima satoja vedonlyönti kauppoja lähellä.
Lähteet väittävät rift on kehittänyt välillä Department of Culture, Media and Sport (DCMS), joka on osaston tehtäväksi suorittaa tarkistuksen, ja Valtiovarainministeriö tournoi poker divonne les bains.

Ostajat valitsevat myös