Kuinka Paljon Ostaa Pokerissa

Huomiota pranksters: Irlannin vedonlyönti asu Paddy Power haluaa kuulla parhaan huomiota herättäviä ideoita kuinka paljon ostaa pokerissa.
Lannistumaton Paddsters ovat kuulemma haluaa värvätä erilaisia virastoja esittämään ideoita kampanjoihin ja temppuja ensi vuoden kilpailukalenteriin, joka huipentui ensi kesän FIFA World Cup Brasiliassa poker-sirut musta ja valkoinen. (Joku muu odottaa jättimäinen Kristus vapahtaja-patsas vihreä housut tehdä ulkonäkö kukkulalla, jolta on näkymät Rio?) Yhtiö etsii myös hassu tapoja tuottaa otsikoita sen bingo ja kasino toimialallaan.
PR Viikolla ehdotti, Paddy Power ei välttämättä ollut tippumassa nykyinen luova kumppanit Taylor Silli ja Frank PR, mutta vain halusi laajentaa sen roster mad ajattelijoita, jotta se pysyi kärjessä mielipuolinen markkinointi poker-sirut ostaa lähellä minua. Ken Robertson, Paddy ' s head pahaa – kyllä, se on hänen todellinen nimi – sanoi mahdollisille kumppaneille pitäisi ymmärtää, että "rima on asetettu korkealle." Tai matala, riippuen henkilökohtaisen vaikutelman jättiläinen lucky housut, julkisesti slagging pois heikosti jalkapalloilijat ja juhlii Margaret Thatcherin laahustavat pois tämä kuolevainen kela. Jopa Paddy ' s Australian tytäryhtiön Vedonvälityksessä on hauskaa äskettäin maalaus jättiläinen tervehdys lajista sodomia kentällä pitkin lähestymistapa Melbourne Lentokenttä. Edelleen korostavat tyyppistä työtä, joka innostaa Robertson, harkitse Paddy on viime vaivaa käteistä vedonlyönti bonanza, joka ympäröi lähiaikoina odotettavissa jälkeläisiä Prinssi William ja Kate Middleton, Paddy pukeutunut neljä ylimitoitettu miehet vaippoja, jättiläinen hakaneulat, bedazzled kruunut ja todella pelottava käsityönä pii maskit – jokaisella on erilainen väri hiukset, josta voit veto – sitten lähetti heidät ratsastus ympäri Lontoon maanalainen verkosto, pelottaa seitsemän säkkiä roskaa ulos työmatkalaiset poker-sirut musta ja valkoinen clipart.

"Me" ei voi olla huvittunut, mutta temppuja näytä toimivan, kuten Paddy väittää olevansa käsittely £10k per päivä kaikenlaisia royal syntymä vedon, mistä sprog on syntymäpaino, hänen tai hänen nimensä tai nimi hänen tai hänen ensimmäinen päivä (vaikka sinun täytyy odottaa jonkin aikaa kerätä, että yksi). Saada uusimmat pelaamista uutiset Calvin Ayre poker-sirut aufteilung 5 spieler.

Ostajat valitsevat myös