Mikä On Laillinen Uhkapelaamisen Ikä Pennsylvaniassa

Päivityksen sijoittajille, Kambi-Ryhmä on lähetetty sen taloudellinen tulos viimeisellä neljänneksellä 2017, ilmoitti vaikuttava 33% edellisvuodesta liikevaihdon kasvu mikä on laillinen uhkapelaamisen ikä pennsylvaniassa. Tulot viimeisellä neljänneksellä oli €19m, jossa on koko vuoden lähettämistä €62.1 m mikä on laillinen uhkapelaamisen ikä oklahoma.

Liikevoitto (EBIT) Q4 yhteensä €5m, marginaali 26%, ja noin 7,7 m tammi-joulukuu 2017, marginaali 12%.2017 osoittautunut erittäin kiireinen vuosi online-vedonlyönti toimittajan, kanssa allekirjoitettiin Sun International, ennätys yhtiön sopimuksen tekee se, että kahdeksan peräkkäisen vuosineljänneksen, jotka se on allekirjoittanut vähintään yksi uusi asiakas mikä on laillinen uhkapelaamisen ikä new yorkissa. Yhtiö myös piristyi Global Gaming Awards-palkinnon Online Vedonlyönti Toimittaja Vuoden, pelaajan pois joitakin kova kilpailu kategoriassa mikä on laillinen uhkapelaamisen ikä oregonissa.
Kommentoidessaan tuloksia, Kambi TOIMITUSJOHTAJA, Kristian Nylén totesi: "olen iloinen voidessani todeta, Kambi päättyi 2017 korkea, neljännen neljänneksen tuottaa tallentaa tulot, uusi asiakas allekirjoittaa ja kolme asiakasta sopimuksen laajennukset pokeri turnaus alue rhône alpes. Olemme siirtymässä 2018 vahvana."Kun Q4 tulos on miellyttävä, se on tärkeää tarkastella toimijan kaupankäynnin marginaali pitkän aikavälin näkökulmasta pokeri turnaus saint amand les eaux. Meidän 12-kuukauden toimija myyntikate oli 7,4%, luku enemmän linjassa aiemmin ilmoitettu lämpötila-alue 6,5-7%."Siksi, aivan kuten olemme olleet liian huolissaan alle keskiarvon marginaalit kahden ensimmäisen neljänneksen 2017, emme saa kuljettaa pois kanssa suurempi kuin keskimääräinen marginaalit viime vuosineljänneksillä."Käsitellään vuoden eteenpäin, Nylén lisäsi: "Ja LeoVegas, Paf ja Napoleon Pelit kaikki allekirjoittamisesta pitkäaikainen sopimus laajennukset, ja yhä realistinen ehdotus oikeudellinen YHDYSVALTAIN vedonlyönti markkinat ei-niin-kaukaisessa tulevaisuudessa, Kambi ei ole koskaan ollut paremmassa kunnossa ja olen henkilökohtaisesti innoissaan tulevaa vuotta.".

Ostajat valitsevat myös