Joka Tappaa Väri Poker

Camilla Rosenberg on nimetty johtaja ruotsin Uhkapeli Viranomainen, jonka maan hallitus joka tappaa väri poker. Tällä hetkellä palvelee Uhkapeli Viranomaiset Pääjohtaja, rooli, joka Rosenberg on toiminut toukokuusta 2017, hän on nyt myös ottaa roolin johtaja organisaation tuo määrä on q-pokerissa.

Tapaaminen kestää kuusi vuotta mukaisesti ruotsin asetusten välillä 19 päivänä lokakuuta 2017 31 lokakuu 2023 tuo määrä on q-pokerissa. Ms Rosenberg sanoi:"minä odotan johtava suuret uudelleenjärjestelyt ruotsin Uhkapeli Viranomainen, joka on nyt tarpeen, yhdessä kaikki kollegani Viranomainen."Rosenberg liittyi ruotsin Uhkapeli Viranomainen syyskuussa 2015 johtajana operatiivisella osastolla, jossa hän toi hänen kanssaan vuoden johtamiskokemusta joka tappaa kukka poker.
Hänen edellinen rooli ruotsin energiavirasto hän piti roolia Chief Legal Officer miten puhua jonkun heidän uhkapeli. Ardalan Shekarabi, julkishallinnosta, kommentoi uusi tapaaminen: "Olemme tällä hetkellä tärkeä vaihe ruotsin pelitapa, ja olen iloinen voidessani olla mahdollisuus palkata kokenut ja suosittu Pääjohtajan kanssa hyvä kokemus uhkapeli markkinat." miten vero-rahapelien voittoja.

Ostajat valitsevat myös