Blackjack

BwinParty co-TOIMITUSJOHTAJA Norbert Teufelberger on kyseenalaistanut Belgian viranomaiset yli online-operaattorin toimintaa maassa. Teufelberger noudatetaan vapaaehtoisesti pyynnön osallistua haastatteluun edustajien kanssa, Belgia Uhkapeli Komissio ja on nyt poistunut maasta suunnitellusti seuraavat kaksi tuntia kuulusteluissa blackjack.
Online-pelaamista lisenssit Belgiassa ovat ainoastaan toimijat, jotka ovat kumppanuuteen kanssa maa-pohjainen kasinot, eli BwinParty ovat mustalla listalla maassa ja on ollut kolme, ja niiden sivustot tukossa mikä on ace. Teufelberger kuulemma analyytikot kertoi marraskuussa, että hänen yrityksensä oli vielä "jotkut Belgian business", koska verkkosivuilla estää ei koskaan 100% turvallinen. Reagoi raportoitu kommentit, Peter Naessens, oikeudellinen neuvonantaja Belgian Gaming Commission, sanoi: "He [bwin.puolue] sanovat selvästi, että he eivät halua kunnioittaa Belgian lainsäädäntöä." Naessens oli myös vahvistanut Komission halu kyseenalaistaa Herra Teufelberger yli hänen väitetystä kommentteja blackjack. BwinParty säilyttää ne toimivat, ja on aina toiminut, sovellettavien lakien, lisäten, että he aikovat jatkaa niiden jatkuvaa vuoropuhelua BGC mikä on ässä arvoinen.

Maailman suurin pörssinoteerattu online-pelaamista ryhmä uskovat, että Belgian uhkapeli lainsäädäntö on ristiriidassa Euroopan yhteisön lainsäädännön kanssa blackjack. BwinParty co-TOIMITUSJOHTAJAT Norbert Teufelberger ja Jim Ryan sanoi lausunnossaan: "Olemme olleet eturintamassa sääntelyn muutos Euroopassa jo useita vuosia ja meillä on lisenssejä, Gibraltar, Alderney, Tanska, Ranska, Saksa (Schleswig-Holstein), Italia ja Espanja mikä on ässä.
"Jatkamme pyrkiä sääntelyyn Euroopan Jäsenvaltioiden on UNIONIN lainsäädännön mukainen." super maxi yacht black jack.

Ostajat valitsevat myös