Mikä On Käsi Signaali Surrender Blackjack

Eilen välittäjät ympäri maailmaa iloitsi lopullinen kuolema Paul Octopus. Tänään salaliitto teoreetikot ovat jo alkaneet spekuloida, kun kahdeksanjalkainen yksi kuoli mikä on käsi signaali surrender blackjack. Hän oli nyt aurinkoa itseään Costa del Sol ilman hoitoa maailmassa?Hän on mennyt, missä Tupac ja Biggie ovat myös roikkuu ulos, ja on nyt tallennus osuma ennätys?Hän on kasvot uuden Mustekala Poker brändi?No emme ole varma, mutta eräs Kiinalainen nainen on johtava salaliittoja sen väitteen kanssa, että on kuollut eilen mikä on vaikein käsi saada pokerissa.

Jiang Xiao, joka on luoda elokuva hyödyntää maailman kuuluisin kuollut mustekala, on 60-70% varma, että Paul kuoli heinäkuussa ja oli korvannut hänen pitäjät tiny tina hedelmäpeli häiriö. Jiang kommentoi: "Olemme pitäneet yhteyttä saksan akvaario alusta lähtien tuotannon, mutta minusta tuntui, että he olivat peloissaan. Elokuva on noin paljastus sisällä tarina octopus ihme, niin ne tuntui hermostunut tiny tina hedelmäpeli kertoimet. "Elokuvaa varten meillä oli tehty melko paljon tutkimusta ja olen 60% 70% varma, että Paul kuoli 9 tino rossi au casino de paris. heinäkuuta [kaksi päivää ennen World Cup lopullinen] ja Saksalaiset ovat olleet joka kattaa jopa hänen kuolemansa ja huijaa meitä pitkään." Saksalaiset ovat ymmärrettävästi ymmällään naisen väitteet, mutta tämä olisi yksi tapa mennä ulos tyylillä Paul.
Ennustaa hänen kuolemaansa, kuitenkin, olisi ollut melkoinen kunnianosoitus itsensä poker ehdot soittaa ja nostaa. Saada uusimmat pelaamista uutiset Calvin Ayre.

Ostajat valitsevat myös