Miten Päästä Eroon Uhkapeli Velka

Colossus Vedot ilmoitti tänään, pitkän aikavälin lisenssisopimuksen kanssa Bet365, jonka avulla käyttäjä pääsee käyttämään sen rahavirtaa ulos patenttisalkku yhdysvalloissa miten päästä eroon uhkapeli velka.

Patentit kattavat useita pelaamista toimialallaan yhdysvalloissa, mukaan lukien pokeri, casino, arpajaiset ja sportsbooks miten voittaa jackpot-slotit. Teollisuuden arvioiden Colossus Vedot viittaavat siihen, cash-out olisi tällä hetkellä katsota kolmanneksi suurin urheilu pystysuora useimmille sportsbooks miten voittaa jackpot-kolikkopelit. Se tuottaa tarpeeksi tuloja omasta istua takana jalkapallosta ja kilpa, Colossus Vedot väittää miten voittaa jackpot willy wonka slot app. Tämä korostaa merkitystä suhteellisen uusi ominaisuus vedonlyönti. Bernard Marantelli, Colossus TOIMITUSJOHTAJA, sanoi: "Bet365 on tunnettu ei vain niiden koon, myös niiden sitoutuminen kohti käyttäjän kokemus ja olemme tyytyväisiä, että lisensointi Colossus' IP-sopii heidän kaupallisia tavoitteita yhdysvalloissa."Colossus Vedot COO Daniel O ' reilly aiemmin selitti Uhkapeli Insider että käteistä-out ominaisuuksia, antaa horseracing yhdysvalloissa tilaisuus päivittää olennaista pokerin matematiikka no limit hold ' em.
Puhuminen jälkeen yhtiö sai totalisator lisenssillä Oregon Kilpa Komissio, O ' reilly sanoi: "Olemme tehneet sen, koska meillä on myös paljon kysyntää keskuudessa nykyisten MEILLE horseracing totes ja käteistä out omaa allasta."Cash out on ollut valtava menestys isossa-BRITANNIASSA ja Euroopassa, ja se on väistämättä menossa olla suuri menestys yhdysvalloissa, kun vedonlyönti ottaa enemmän jalansijaa yhdysvalloissa, nykyisen ravirata-altaat on uudistettava.".

Ostajat valitsevat myös