Mitä Voin Tehdä Lopettaa Pelaaminen

TOIMITUSJOHTAJA Gomes Pelaamista, Dennis Gomes, ilmoitti juttu ostaa Atlantic City on ensimmäinen oikeudellinen kasino, Resorts Atlantic City mitä voin tehdä lopettaa pelaaminen. Vaikka Gomes ei julkaisu tietoja käsitellä, siirtää ei tarjota joitakin optimismia kamppailee uhkapeli mekka mitä voin tehdä.
Tällä viikolla episodi, Ranska alentaa puomi lisenssiä toimijat, kun taas YHDYSVALTAIN Fbi nappaa ison kasan kanssa takavarikoida miljoonia dollareita online pokeri, kun taas maksu-prosessorit kohauttaa olkapäitään jos minulla on peliongelma. Saada uusimmat pelaamista uutiset Calvin Ayre NDP johtaja Lorraine Michaels on savuava yli siitä, että Valtiovarainministeri Tom Marshall olisi harkita saada osaksi online-pelaamista maailma mitä voin tehdä.
Ilmeisesti Michaels ei ole toisin kaikki uhkapelien, vain riippuvuutta erilaista kuin online-pelaamista korvata uhkapeli. Miten siinä on järkeä hänen mielessään on kuin minulle mitä voin tehdä.

Se on kuin sanoisi, että olet ei vastusta alkoholia, vain riippuvuutta erilaista viinaa, kuten Harmaa Hanhi!Mitä?Se on selvää, että NDP johtaja ei ole aavistustakaan, miten riippuvuus toimii. Hänen toinen huolenaihe on, että online-uhkapelien olisi tarjota 24/7 pääsy.. sen sijaan.

Tässä on uutinen, Kanadan kansalaiset jo ovat 24/7 pääsy offshore online-pelaamista sivustoja. Jälleen mahdollisuus on kohtuullinen ja asiantunteva keskustelu aiheesta on menetetty järjetön pelko lietsontaa ja virheellisiä lausuntoja, joita poliittiset johtajat. uhkapeli.

Ostajat valitsevat myös