Kral Oyun Texas Holdem Pokeri

Onnistunut kumppanuuksien kanssa jo tykkää Majoitusliike, Itechsoft Peli ja JOAonline, joka on palvellut lisätä yrityksen vedonlyönti tarjoaa, Ranska Pari on ottanut toisen askeleen kohti sen kehittämisestä B2B-toimintaa kehittyvillä markkinoilla Euroopassa kral oyun texas holdem pokeri. Ranska-Pari on tuonut sen white label vedonlyönti-ja hevoskilpailujen vedonlyönti ratkaisuja yhdessä alle SportnCo brändi. Siirrä mukaan Ranska-Pari, avulla SportnCo tarjotaan uusille toimijoille hyödyntää pian-to-be säännelty Euroopan markkinoilla, kuten Tanskassa, Espanjassa, Saksassa, Belgiassa ja Kreikassa.
SportnCo käynnistää kaksi uutta vedonlyönti alustat kuukauden lopussa; hevonen rotuun vedonlyönti alustan JOAonline, interaktiivinen jako Ranska on kolmanneksi suurin kasino ryhmä, jonka jälkeen vedonlyönti alustan ITECHSOFT PELIN kautta Netbet.fr kral oyun poker ustas. "Käynnistää SportnCo on seurausta strateginen siirto, jossa olemme päättäneet laajentaa B2B-toimintaa ulkomailla," sanoi Hervé Schlosser, TOIMITUSJOHTAJA Ranska Pari kream ja musta kaviaari - jack.
"Tällaista kehitystä, aiomme käyttää meidän teknologian ja vedonlyönti osaaminen, jotka ovat molemmat omistettu säännellyillä markkinoilla kredi kart ile zynga poker chip alma. Sen avulla asiakkaamme voivat keskittyä markkinointiin kysymyksiä tarvitsematta välitä siitä tai vedonlyönti asioissa." Saada uusimmat pelaamista uutiset Calvin Ayre fixed limit holdem heads up strategia.

Ostajat valitsevat myös