Agile Poker For Jira-suunnittelu Arviointi

Advertising Standards Authority, säädin mainontaa BRITANNIASSA, on pysytti valituksen, joka koskee kolme mainoksia operaattori William Hill Twitter-syötteen agile poker for jira-suunnittelu arviointi.
Ensimmäinen mainoksia kysymys osoitti kuvan lapsi hyppää ilmaan pitäen golf-pallo ja totesi: "#TheMasters on alkanut! #jippii." Toinen varustellun kuvan kaksi nallekarhuja yllään kruunut takaisin kuorma-auton, ja teksti sanoi: "Nähnyt meidän teddy bears ympäri Lontoota tänään?Lähetä meille kuvia kanssa #BOYorGIRL & voit voittaa Grand National Ilmainen veto." Kolmas mainos on myös esillä nalleja, jotka olivat edessä Houses of parliament ja oli twiitannut muiden Twitter-käyttäjien vastaukset kantaa edellisessä mainos, jossa on teksti, jossa todetaan: "Ehdottomasti yllään kruunut #BOYorGIRL." Valitus oli tehty sillä perusteella, että he olivat vastuuttomia, koska ne olivat todennäköisesti erityisen valittaa lapsille patin roulette le bon coin. ASA sanoi valitusta arvioidessaan, että "mainoksia (b) ja (c) ilmestyi pari viikkoa ennen syntymää Duke ja Duchess of Cambridge on toinen lapsi, kun siellä oli paljon spekulointia siitä, sukupuolten royal baby" patin roulette la reine des neiges. ASA, joka katsoi, että mainokset rikkonut tiettyjä mainonta koodit, sanoi: "mainokset eivät saa näkyä enää nykyisessä muodossaan patin roulette le prix. Kerroimme William Hill Vedonlyönti ei käytä kuvia lapsista tai kuvia, jotka olivat todennäköisesti valittaa lasten tai nuorten tulevaisuus uhkapeli mainoksia patin roulette la garde.
"William Hill Vedonlyönti sanoi, että käyttää kuvan lapsen ad (a) ja teddy bears mainoksia (b) ja (c) ei ole hyväksyttävää, ja oli pannut täytäntöön menettelyjä, joilla varmistetaan, että kysymykset eivät toistu." jumba bet casino bonus koodit.

Ostajat valitsevat myös