Mikä Käsi On Paras Pokeri

Paddy on kertoimet on Clinton johtaa voittaa YHDYSVALTAIN Presidentinvaalit klo 6/5 jälkeen useita Republikaanit, kuten entinen Florida Kuvernööri Jed Bushin 4/1, Floridan Senaattori Marco Rubio ja Floridan Kuvernööri Scott Walker klo 10/1 ja urheilu vedonlyönti ja online uhkapeli kannattaja New Jersey Kuvernööri Chris Christie klo 12/1. Data sisältää, kuka on seuraava pääministeri, kumpi osapuoli vie eniten paikkoja ja enemmän mikä käsi on paras pokeri.

Vedonlyönti tiedot ovat jatkuvasti rinnastuvat tärkein äänestyspaikoilla virastot, sosiaalinen media, ja yksinomainen Betfair tietoa ja esitetään visuaalisesti keinoin, kuten interaktiivinen vaalipiiri kartta nyt vasta 7. Samaan aikaan, Betfair on käynnistänyt "Betfair Ennustaa app", joka pyrkii osoittamaan, miten Betfair Exchange vaatii yhdistyneen KUNINGASKUNNAN Vaaleissa reaaliajassa kautta mobiili ja työpöydän.
Paddy Power on ottanut yli 5000 yksittäisiä vetoja 2016 U. Vaikka viive Clinton on suunniteltu presidentin ilmoitus, koska joitakin näennäinen suosimista skandaali hänen veljensä Anthony Rodham ja kaksi hänen poliittinen uskotun, Paddy tiedottaja Rory Scott sanoi, että sunnuntai-iltana, Clinton oli saanut noin 33% yksittäisen vedot tehty kilpailu joka käsi on korkeampi.

"Koska yritys juurtunut teknologia ja innovaatioita, olemme innoissamme tuoda uusia poliittisia ennustaminen sovellus, Betfair Ennustaa, että kuka tahansa kiinnostunut ymmärtää, miten vaaleissa tulee avautua", sanoi Alex Diakoni, johtaja innovaatio Betfair kuinka paljon hinta kunkin välilehden poker. Toukokuuta—yhdistyneen KUNINGASKUNNAN Vaaleissa Päivä. Vedonvälittäjä myös ottaa vetoja voittaneen osapuolen johti Demokraattien 4/6, Republikaaneja 6/5 ja Itsenäinen 50/1 se tuo alkoholin olutta poker. "Betfair on aina tarjonnut avoimesti seuranta tulos poliittisia tapahtumia, mutta tämä sovellus tuo nämä ennustukset elämä harjoittaa ja yksinkertainen tapa." Saada uusimmat pelaamista uutiset Calvin Ayre.

Ostajat valitsevat myös