Kuutio On Craps Taulukossa Ristisanatehtävä Vihje

Houston on myös vielä saada WR DeAndre Hopkins täysin mukana hyökkäys, mutta hän oli keskimäärin 131.5 metriä vastaan Indianapolis viime kaudella kuutio on craps taulukossa ristisanatehtävä vihje. Onnea olisi voinut voittaa kaksi puolustuksemme sunnuntai – hän on edessään OLB Whitney Mercilus ja OLB Jadeveon Clowney tulossa hänen jälkeensä, ja hänen oma, joka sallii 29,6 pistettä per peli top 10 pokeri apps intiassa. Texans, jotka ovat 3-2 SU ja ATS ovat 10-2 SU heidän viimeisen 12 pelejä vastaan joukkuetta menettää kirjaa top 10 kasinot online poker. Kuitenkin, Indianapolis on jo sallittu 20 säkit läpi viisi peliä.
Watt on pois kauden, Texans pitäisi saada Onnea. Veteraani RB Frank Gore ehkä ole breakaway nopeus, mutta hän voisi suoltaa johdonmukainen menekki vastaan Houston top 10 pokeri apps iphone. Saada uusimmat pelaamista uutiset Calvin Ayre.
Kyseenalainen asema CB Patrick Robinson (lonkka/polvi) ja CB Darius Butler tarkoittaa Colts voisi olla venytetty ohut kuin he yrittävät kansi WR On Täyteläisempi ja WR Braxton Miller. Vaikka Colts puolustus on ollut julma, Texans hyökkäys on vähiten tehokas NFL.
Kertoimet kohteliaisuus OddsShark.com Indianapolis on hallinnut kilpailu äskettäin menossa 6-1 SU ja 5-1-1 ATS niiden viimeisten seitsemän pelejä vastaan Texans online poker for money in oregon. Colts CB Vontae Davis todennäköisesti piirtää Hopkins velvollisuus.

Ostajat valitsevat myös