Global Poker Hand History Lataa

Jotkut made-in-Australia pelanneet merkit näyttävät suuntaa leikkuulauta seurauksena vireillä sulautumisen Tabcorp Tilojen kilpailevien Tatts Ryhmä global poker hand history lataa.

Tabcorp oli aiemmin ilmoittanut, että sen Luxbet jako oli odotettavissa varata net liiketappio noin$13m yhtiön tilikauden 2017, joka päättyy kesäkuun lopussa global poker-miten se toimii. joten UBET merkki putoavat pois." Tatts käynnisti UBET brändi huhtikuussa 2015 käsittämään sen Tattsbet, Tatts.com, VÄLILEHTI ja Tote merkkejä, mikä sai Tabcorp ottaa joitakin julkisen arvostella sen kilpailija on uusi vedonlyönti identiteettiä.

Attenborough sanoi, että koska laajentuneen yhtiö olisi toimivat VÄLILEHTI jokaisessa osavaltiossa paitsi Länsi-Australiassa, "se varmasti tulee iso kysymysmerkki, onko Luxbet on sopivaksi liiketoimintaa." Lisäksi virtaviivaisempi markkinointi lähestymistapa, konsolidointi Tabcorp-Tatts' pelanneet identiteetti voi myös johtaa siihen, että luodaan kansallinen tote-allas global poker hand history converter. Tabcorp nyt sanoo tappio tilikauden todennäköisesti yhteensä$46m. Viime viikon hyväksyntää Tabcorp-Tatts sulautumisen by Aussie kilpailun vartijoina loitsuja suuria muutoksia varten paikallinen uhkapeli teollisuus, mukaan lukien mahdollinen kuolema Tabcorp Northern Territory-lisensoitu online vedonlyönti brändi Luxbet ja Tatts' UBET pelanneet brändi.

Huolimatta kasvukipuja, Attenborough kertoi Australian Financial Review, että hänen yrityksensä oli sitoutunut tekemään menestyksen Sun Vedot, sanonta oli "liittyviä aloitteita on suunnitteilla tai käynnissä, joka antaa liiketoiminnan vauhtia." Saada uusimmat pelaamista uutiset Calvin Ayre. Tästä huolimatta resori, Tatts nauttia tervettä kasvua sen rebranded vedonlyönti toiminta, erityisesti verkossa. Puhuminen RSN: n Kilpa-Pulssi-ohjelma tällä viikolla, Tabcorp TOIMITUSJOHTAJA David Attenborough sanoi, "ilmeisin tai merkittäviä muutoksia" sulautumisen olisi yhdysvalloissa jossa UBET toimii – Queensland, Etelä-Australia ja Tasmania – kuten laajentuneen yritys "laajentaa TAB tuotemerkin ... Tabcorp käynnisti Sun Vedot elokuussa 2016 ja jako ilmoitetaan A$18m tappio tilikauden H1 pysäköinti hinnat tähti casino. Attenborough sanoi, että siellä oli "joukko hyväksynnät ja tukea vaaditaan kilpa-alan saavuttamiseksi, mutta se on tavoite, meidän on." Puute Länsi-Australiassa läsnäolo on toinen este Tabcorp-Tatts valvoa kansallisen tote-allas, mutta osavaltion hallitus on julkisesti mietti myymisestä WA-VÄLILEHTI pysäköinti korttipaikkaan ulottuvuus pwd.

Ostajat valitsevat myös