Pokeri Takana Vitsi

Pokerin ulkopuolella (joka näki liikevaihdon lasku 17 prosentista €8m) ja palvelut (joka laski 2% €51.6 m, koska KUKA fallout), Playtech on toimialallaan olivat kaikki mustia. Aasian 41% liikevaihdon kasvua huomattavasti nopeampaa kasvua Euroopassa (7%) ja muun maailman (21%).
Playtech on myös "aktiivisesti" Euroopan ja Aasian markkinoilla ", jotka ovat tai pian on meneillään sääntelyn muutos." Playtech vaatii, että YHDYSVALTAIN markkinoilla "edelleen mahdollisuus" ja yritys "harkitsee kohdentamista ne valtiot, jotka se katsoo liike on kaupallisesti houkutteleva." Playtech tuntuu uskovan, New Jersey online-pelaamista markkinat on kaupallisesti rumia, kuten Playtech äskettäin ojitettu sen osuuden YHDYSVALTAIN online hevonen pelanneet operaattori Sportech. Playtech karistanut 29% osuuden, JOKA keväällä jälkeen Hills' TOIMITUSJOHTAJA Ralph Topping kyllästynyt hänen nuorempi kumppani on koukero ja käyttää Hills' vaihtoehto, jos haluat ottaa täyden määräysvallan yrityksen, josta Playtech ansainnut komea €492m palkkapäivä.
Mobiili bingo tulot menivät €100k €700k viime vuoden aikana ja osuus oli 7% kaikista bingo tuloja. Playtech on innokas laajentaa mobiili tavoittaa sen iPoker-Verkon suunnitteilla käyttöönottoa iOS, Android ja HTML5 mobile poker-tuotteita valmisteilla.
UK-pohjainen kilpa-ja jalkapallo-altaat yritys on jo läsnä Garden State ja 25 muut YHDYSVALTAIN lainkäyttöalueilla, jotka Weizer oli aiemmin mainostetut tarjoavat Playtech helppo yhteyspiste osaksi MEITÄ pokeri takana vitsi. Casino nousi 26% €90.2 m, bingo sai 6% €9.3 m, urheilu oli jopa 90% €9.1 m ja videobet nousi 10% €5.7 m poker st petersburg venäjä.

Aasian osuus Playtech on yleistä liikevaihto kasvoi 19% H1 2012 24 prosenttiin tänä vuonna, kun Euroopan toimintojen laski 69 prosentista 64 prosenttiin poker texas holdem pelimerkkejä. Urheilu-aalto johtuu terve voitot Playtech on Mobenga mobile tarjoaa, samoin kuin joulukuun lopulla käynnistää Gala Koralli on uusi vedonlyönti ja uusi käynnistää Geneity alustan ei 3 jollaisia voittaa värin texas holdem. Muiden yritysten kanssa vakavia MEILLE toiveita, mukaan lukien Playtech on entinen JV kumppani William Hill, on ollut hiljaa vetäytymässä Aasian harmaa/musta markkinoilla, oletettavasti tarkoituksenaan poistaa mahdollisia esteitä tällainen toiminta voi antaa MEILLE gambling sääntelyviranomaisten laittaa niiden tiellä ei 3 ässät voittaa värisuora pokerissa.

Ostajat valitsevat myös