Kandidaatin Australia Aikaväli

Belgian Gaming Commission (BGC) tukee täysin ehdotti toimenpiteitä, jotka tehokkaasti ban uhkapeli mainoksia TELEVISIOSSA ennen 8pm ja täysin estää niitä aikana urheilutapahtumia vuonna Länsi-Euroopan maa, mukaan Belgian uutiset verkkosivuilla nieuwsblad.olla kandidaatin australia aikaväli. Useita BAGO uskoo kasvaa 35 prosenttia, jos äskettäin ehdotetut rajoitukset estävät Belgian lisensoitu toimijat merkitys uhkapeli in urdu ja englanti. Vuoden 2009 Gambling Act, yritys, joka haluaa tarjota online-pelaamista palvelu Belgiassa, on myös oltava lupa maa-pohjainen, tiili-ja-moottorin toiminta merkitys uhkapeli in urdu.

Going askeleen pidemmälle, uhkapeli mainoksia, jotka ovat sallittuja, mutta on katsottu, edistää "liiallinen" pelaaminen toiminta, poistetaan myös sanoa, BGC virkamiehet merkitys uhkapeli in tagalog. Kuitenkin, mitä tarkalleen ottaen määritellään liiallinen ei ole vielä päätetty ovat penny slots sen arvoinen.

Uusia ehdotuksia olivat kuulemma tyytyväisiä Belgian Parlamentin Jäsen, Peter De Decker, joka sanoi, "tupakan mainonta on jo olemassa tiukat säännöt ja on olemassa eettisiä standardeja, noin alkoholin ovat paikka vedot. Toimenpiteet, jotka olisi kiristää rajoituksia uhkapeli mainonta Belgiassa ovat vaatineet maan oikeusministeri Koen Geens hyvä craps.

Ostajat valitsevat myös