Roulette Sur Rautatie-au Sol

Liittovaltion säännellä online poker on uusin ilonpilaaja on uudelleen tullut kertainen, kuten Utah näkee uuden suunnitelman nettipokerin kieltämistä roulette sur rautatie-au sol. Stephen Sandström, jäsen osavaltion edustajainhuoneessa, on ottanut käyttöön bill kieltää nettipokerin valtion, jos liittovaltion lainsäädäntö tekee sen tapa tulossa todellisuutta miten voin kertoa.
Edustaja kaupungin Orem teki kantansa selväksi, jossa todetaan: "haluamme pitää Utah vapaa kielteisiä vaikutuksia laillistettu uhkapeli." Talon Bill 108, jos ohitti molemmat talot Utah lainsäätäjä ja allekirjoitettiin laiksi Republikaanien Kuvernööri Gary Herbert, estäisi asukkaiden valtion uhkapeli Internetissä jos hedelmäpeli on menossa osuma. Se kattaa tietokoneet, kannettavat laitteet ja muut siten, että pelaajat voisi haluat hame kielto miten voin käyttää slot lauseessa.
"Ilman rohkeaa johtajuutta estää Internet-pelaamista, Utah voisi nähdä Intian kasinot popping osavaltion vain muutaman vuoden," Sandström sanoi. "Vaasa on ainoa, jossa kaksi valtiota, joka kieltää kaikenlainen uhkapeli, Havaiji on toinen. Valitettavasti, tämä voi muuttua pian, koska Havaiji on parhaillaan laillistaa pelaamista lähdössä Utahiin taistella periaatteellinen taistella vastaan laillistettu uhkapeli omasta," hän lisäsi, Professori I miten voin kertoa.

Nelson Rose mainittu Utah tuoreessa radiohaastattelussa kuin yksi valtio, joka ei olisi kodikas jopa uhkapeli teollisuuden kanssa Alabama on toinen kerho miten monta muistipaikkaa käytetään. Sandström on ensimmäinen alkoi piirrellä tämän laskun joulukuun lopulla – kun useimmat muut valtiot olivat iloitsevat päätöksestä kumota wire act slot bonus uusi jäsen 50 di awal. Saada uusimmat pelaamista uutiset Calvin Ayre slot bonus uusi jäsen terbesar.

Ostajat valitsevat myös