Paperin Luovutustason Juuttunut Canon Mp470

Yhdistyneessä Kuningaskunnassa, puhkeaminen hevosen flunssa on tiettävästi johti British Horseracing Authority (BHA) peruuttaa kaikki sen määrä kilpailuja aikaisintaan keskiviikkona paperin luovutustason juuttunut canon mp470.

Kuulemma lue lausunto BHA... Mullins BBC:.. papier toilette aloe vera-kasino. "Se on hyvin samankaltainen kuin ihmisen flunssa; oireet ovat samat ja hevoset tuntuu samalta.

"Se ei ole mahdollista testata jokainen hevonen jokaisesta pihalle ennen loppua viikonloppuna, mutta meillä toimii kouluttajien tunnistaa mahdolliset prioriteetin tai riskin hevoset ja varmistaa, että ne ovat testattu. Brant Dunshea, Päällikkö Sääntelyn Upseeri BHA, kuulemma kertoi BBC: lle, että siellä on riski, että horseracing täyttää koko ison-Britannian voisi keskeytetään viikkoa vaikka hän myöhemmin lisäsi, että päätöstä ei olisi tehty ilman 'ajatella läpi kaikki seuraukset'. helmikuuta paperin luovutustason on jumissa.
Kuusi eläimiä diagnosoitu: n Mukaan perjantai-raportin British Broadcasting Corporation (BBC), puhkeaminen oli ensimmäinen nähty trio hevosten Cheshire vain tunteja sen jälkeen, kun jotkut heidän vakaa-kaverit oli ajanut at kappaleet Wolverhampton, Ludlow ja Ayr 6 missä ovat pokerihuoneet auki.

Ostajat valitsevat myös