Paras Tapa Voittaa Rulettipöydässä

Betfair on IPO ilmoitus aiemmin tässä kuussa on lähettänyt enemmän shockwaves kuin Tiger Woods ilmoitti, että hän olisi tulossa raittiina paras tapa voittaa rulettipöydässä.

Se ei ole yllättävää, sitten, että Betfair tuntuu siltä, että he ovat vain kaulitaan klubin kolme AM, on käynnistetty takapuoli, joita ovimies, koska ne menevät paras tapa voittaa craps-pöytään. Entinen PR-johtaja, ja nykyinen Betfair osakkeenomistaja, Mark Davies oli jo käytetty Bodog tarjoaa kertoimet Betfair on vaahdotus aiemmin tällä viikolla tehostaa hänen argumenttinsa, ja nyt CityAM ovat kertoneet, että Bodog on ollut kaksi kertaa slash kertoimet Betfair, joka ei täytä niiden arvostus £1,4 miljardia ilmainen uhkapeli rahaa talletusta ei tarvita.
Alkuperäisestä 8/11 hinta, kertoimet kaatui ensin 1/2 ja sitten 1/3 niin innoissaan porukka romutti sivuston etupanokset £500 kädessä ilmainen uhkapeli oikealla rahalla. Tiedottaja selitti, että 182 vedonlyöjien uskoi, Betfair ollut matkalla £1,4 miljardia markkaa, kun taas vain 22 he ylittävät ilmainen online-pelaamista oikealla rahalla.
Saada uusimmat pelaamista uutiset Calvin Ayre ilmainen uhkapeli neuvontaa lähellä minua.

Ostajat valitsevat myös