On Craps Parhaat Kertoimet

Ron Finlay on seissyt alas hänen asemaansa TOIMITUSJOHTAJANA UK itsesääntelyyn kehon Senet Ryhmä. Olisi alun perin otettu palvelukseen väliaikaisena TOIMITUSJOHTAJANA perustaa hallinnon järjestämisestä elokuussa 2014, Finlay valvoi sen virallisen käynnistää tammikuussa 2015, kun se aloitti kampanjan edistämään vastuullista pelaamista.
Kuuden BRITANNIASSA operaattorit ovat ruumiin jäsenet, jotka ovat Ladbrokes, Koralli, Paddy Power, William Hill, Scotbet ja Sky Vedonlyönti ja Pelaamista on craps parhaat kertoimet. Jäsenet, jotka liittyä vapaaehtoisesti, on tarpeen poistaa mainonta pelaamista koneita näyteikkunoita ja on omistaa 20% näyteikkuna mainonta vastuullinen uhkapeli viestejä, edistää iskulause "Kun hauskuus loppuu, lopeta".

Toinen toimenpide on, että mainonta sign-up tarjouksia, kuten ilmaisia vetoja ja ilmaista rahaa, ovat kielletty alkaen on osoittanut, ennen kuin 9pm on craps sama kuin roulette. Finlay sanoi: "Olemme ottaneet idean paperille luoda riippumaton elin, joka on antanut kansallista mainoskampanjaa, mukana toimialan ja sen keskeisten sidosryhmien tärkeä keskustelu ja palvelukseen Sky Vedonlyönti ja Pelaamista kuin ensimmäinen digitaalinen-ainoa jäsen on crown casino suljettu pitkäperjantaina. "Nyt tuntuu, että jonkun uuden aika ottaa se seuraava askel matkan." Ei tietoja on annettu mahdollisesta korvaavan Finlay, joka on pääasiallinen konsultointi-Ron Finlay Viestinnän ja aiemmin toiminut jäsenenä Itsenäinen Valituksia Paneeli alkoholin vastuuta kehon Portman Group. mikä on yhden nollan ruletti.

Ostajat valitsevat myös