Tulostettava Luettelo Pokerin Kädet Parhaasta Huonoimpaan

UK - pohjainen vedonvälittäjä William Hill on vahvistanut haastattelussa Racing Post, että sen mediasuhteet Johtaja, Graham Sharpe, on jättäen jälkeen 45 vuoden palvelun tulostettava luettelo pokerin kädet parhaasta huonoimpaan.
Herra Sharpe, joka liittyi William Hill 1972, on co-perustaja William Hill Sportsbook of the Year' - palkinnon, yrityksen on pisimpään sponsorointi aloite; hän kehitti myös idean uutuus ja poliittinen vedonlyönti tulostettava kuvia slot koneet. Teollisuus veteraani jättää ensi viikolla ottaa sovittu irtisanomisen ehdot William Hill mutta pysyy neuvonantajana yritys on Vedonlyönti of the Year-kilpailun. Haastattelussa Sharpe sanoi: "45 vuotta ja yksi kuukausi olen työskennellyt tämän yrityksen, en ole koskaan pyydetty poistumaan" terme poker mots croises.
"Olisin toivonut, että William Hill Sportsbook Vuoden läpi 30th edition marraskuussa ensi vuonna, mikä vastaa minun 68 syntymäpäivä, ja se oli takaisin minun mielessä ihanteellinen aika lopettaa. "Sitten minulle kerrottiin, että olin vaarassa irtisanomisia ja kävimme läpi prosessin terme poker mots nuolet. Olen ollut tarjottu mahdollisuus jäädä liittyy William Hill Sportsbook Vuoden, jonka olen hyväksynyt." Sharpe tunnetusti avasi vedonlyönti markkinoilla 'Kuka ampui JR' juoni MEILLE saippua Dallas vuonna 1980 ja oli myös ensimmäinen salli vedonlyönti sekä valkoinen Joulu ja Joulun numero yksi.
Ciaran O ' Brien, Viestintäjohtaja William Hill kehui Sharpe rooli muotoiluun sekä yhtiön PR-profiili ja muuttuva käsitys uhkapeli teollisuus kokonaisuudessaan, sanoen: "Grahamin nimi oli synonyymi uhkapeli termes de poker francais. Olet voinut poimia tabloid-sanomalehden lukematta hänen nimensä yhdessä vedonlyönti tarina." terme du poker fi anglais ' n ranta.

Kuva: getbucks.co uk xiaomi handy mit sd slot.

Ostajat valitsevat myös