Golden Nugget Gambling Hall Huppari

Junior velkojat ovat syyttäneet Caesars strippaus CEOC sen kannattavampaa omaisuutta ja siirtämällä niitä muille Caesars' erimielisyydet, jotta suojella heitä velkojien kynsistä. Keskiviikko, CEOC asianajajat väittivät, että he tehnyt "merkittävää edistystä" saada etuoikeutetut velkojat hyväksymään rakenneuudistus, ja asianajaja, joka edustaa ryhmä vanhempi joukkovelkakirjojen haltijoille sanoi hänen asiakkaansa olivat lähellä allekirjoittamisesta pisteviivalle.
17, 2017 vahvistus kuulo suunnitellun rakenneuudistuksen Caesars Entertainment Operating Co (CEOC), joka hakeutui Luku 11 konkurssi suojaa viime vuonna golden nugget gambling hall huppari. Saada uusimmat pelaamista uutiset Calvin Ayre slots heaven promo koodi nykyiset asiakkaat. Goldgar on turhautuminen pituus tämä prosessi oli täysi näyttö keskiviikkona, kun hän vaati, että osapuolet olivat "menossa lopettaa tämän nyt." Hän kuitenkin myös sanoi hän odottaa Caesars' polku velkoja harmonia ei ole lyhyt, eikä yksinkertainen lähtö house of fun app.
Antaessaan ratkaisunsa, Goldgar sanoi, että siellä oli "jotain runollista" siitä, että tammikuu päivämäärä, joka on kaksi vuotta ja kaksi päivää sen jälkeen, kun CEOC jätti sen Luvussa 11 paperityötä, vedoten $18.4 b veloista. Junior velkojien joka on tehnyt niitä Delaware ja New York oikeusjuttuja ovat osoittautumassa vaikeampaa myydä, koska he ovat niitä, jotka on pyydetty kantaa vastuun $10b, että CEOC on ehdotettu rakenneuudistus olisi tehdä katoavat slots heaven promo koodi vip. Goldgar myönnetty tilapäistä oleskelua sopii viime viikolla tarjouksen avulla Caesars enemmän aikaa vakuuttaa velkojat voivat allekirjoittaa CEOC on rakenneuudistus.

Ostajat valitsevat myös