Mitä Pehmeä Tarkoita

Sen sijaan istuu kuin kiinteä altavastaaja vastaan Whittaker, challenger Luke Rockhold (16-3) on nyt -160 suosikki (bet $160 voittaa $100) vs mitä pehmeä tarkoita. Muuten hän olisi ratsastus neljän taistella voittoputki, hänen yksinäinen menetys tulee vastaan Francis Ngannou, joka juuri hävisi Stipe Miocic raskaansarjan otsikko blackjack. Vamman keskisarjan mestari Robert Whittaker on järkyttynyt vedonlyönti kertoimet tärkein tapahtuma lauantaina UFC 221 kortti Perth, Australia mitä sp tarkoita uhkapeli.
kesäkuuta rikkoa kaksi taistelua winless putkesta mitä sp tarkoita uhkapeli. Hän oli voittanut kaksi peräkkäin, ennen kuin sitä estäviä, tyrmäämällä Antonio Silva ja Frank Mir, sekä ensimmäisellä kierroksella käsi kertoimet texas hold ' em pokeri. Kertoimet kohteliaisuus OddsShark.com Romero on listattu +130 altavastaaja (panos $100 voittaa $130), ja tulossa pois yksimielinen päätös tappio Whittaker väliaikaisen otsikko 8 käsi yhdistelmiä texas holdem. Hän sai puhelun taistella vyö uudelleen, kun Whittaker ei ole asianmukaisesti hoitoon staph infektio vatsassa ja oli pakotettu vetäytymään hänen alun perin mestaruus bout vastaan Rockhold käsi kädessä-kasino road.

heinäkuuta UFC 213 Las Vegas, katkaiseva kahdeksan ottelun voittoputki hand of fate 2 uhkapeli hannu. Rockhold pomppi takaisin yllättävä ensimmäisen kierroksen tyrmäyksellä tappion Bisping UFC 199 lähes kaksi vuotta sitten lähettämällä David Branch UFC Taistella Yö 116 viime syyskuussa 16.

Ostajat valitsevat myös