Paras Paikka Pelata Pokeria

Sääntelyelinten Malta ja Alderney ovat solmineet aiesopimuksen (MoU) paras paikka pelata pokeria. Asiakirja, joka allekirjoitettiin 9 paras paikka pelata pokeria verkossa.

lokakuuta, antaa virallisen perustan ja puitteet kahdenvälisen yhteistyön Maltan Lotteries and Gaming Authority (LGA) ja Alderney Gambling Control Commission (AGCC) miten bluffata nettipokerin. MoU kattaa kysymyksiä, kuten tietojen vaihto, tutkinta-apua tarjoajien ja remote gaming palvelut, vastavuoroinen palvelimen sijainti, pilvi asetuksen tunnustaminen kansallisten sertifiointielinten ja soitin likviditeettiä miten bluffata pokerissa.
LGA puheenjohtaja Mario Galea sanoi: "tämä MoU kaksi lainkäyttöalueilla tunnustavat yhteisiä arvoja niiden taustalla asetus remote gaming, eli varmistaa kuluttajansuojan ja yhteiskunnan ja yleisen järjestyksen, muun muassa." AGCC toimitusjohtaja André Wilsenach sanoi: "MoU on tärkeä askel kehitettäessä ja jakaminen yhteisen sääntelyn parhaita käytäntöjä, jotka olisi hyötyä toimijoille sekä lakien puitteissa, koska se pyrkii vähentämään päällekkäisyyksiä ja kustannuksia tehdä liiketoimintaa kaksi lainkäyttöalueilla." miten bluffata tehokkaasti poker.

Ostajat valitsevat myös